košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Himalájská sůl vznikla před více než 250 miliony let, když vyschl oceán a zůstala jen sůl. Během milionů let se mořská sůl vlivem různých faktorů proměnila v čisté krystaly, které se dnes ručně těží v dolech v Pákistánu na úpatí Himaláje. Po vytěžení se krystaly rozdrtí, promyjí a následně ručně vysuší, čímž se zachová jejich přirozená čistota. K těžbě himálajské soli se nikdy nepoužívají žádné stroje ani jiná zařízení.
Himalájská sůl se pozná podle své výrazné jemně růžové barvy a říká se jí také »bílé zlato«, protože se kdysi používala jako platidlo.
Použití: používejte jako běžnou sůl.
WHO doporučuje, aby denní příjem jakékoli soli (včetně soli obsažené v potravinách) nepřekročil 5 g (1 lžička).
Složení: himalájská sůl (hrubě mletá) obohacená jodičnanem draselným: 3,9 (+/-1,3 mg) / 100 g soli.
Čisté množství: 500 g
Upozornění: Tento výrobek nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Skladujte v uzavřeném obalu, na suchém místě a mimo dosah přímého slunečního záření.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.