košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Koření dodává pokrmům příjemnou chuť a je srdcem ajurvédské kuchyně. V ajurvédě jsou spojovány s rovnováhou šesti chutí a harmonií dóš. Dóši (váta, pitta a kapha) jsou ajurvédské principy, které nemají v moderní vědě žádný odpovídající ekvivalent.
Ajowan či adžvan neboli koptský kmín svou chutí připomíná tymián. Drcený nebo mletý se přidává do indických jídel a kari. Koření, které se v Indii před přípravou obvykle nejprve smaží, se často kombinuje se zázvorem a asafoetidou. Hodí se k bramborám, chlebu, pečivu a luštěninám.
Složení: Ayowan, mletý
* z certifikované ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU.
Země původu: Indie
Čisté množství: 25 g
Upozornění: Výrobek není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte v suchu, chraňte před světlem.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.