FutuNatura

BIO Agave Inulin – Probiotika v prášku

Obsah: 1000 g
AKCE TÝDNE
FutuNatura

BIO Agave Inulin – Probiotika v prášku

Obsah: 1000 g
AKCE TÝDNE
  • vysoký obsah vlákniny
  • doplněk pokrmů
  • náhrada cukru
559 Kč 659 Kč
Č. produktu: FN302
-+

Nebo nám zavolejte na +420 29 618 2825

AKCE TÝDNE - Využijte 16% slevu na všechny produkty z naší nabídky.
  • Výrobek je skladem
  • Datum minimální trvanlivosti: 31/10/2025
  • Odeslání ještě dnes!
Kredit
Nákupem získáte 15 Kč
Výhody
Bezplatné doručení nad 990 Kč
Dárek při nákupu nad 1190 Kč
Způsoby platby
paymentsZpůsoby platby
Cena dopravy
Česká pošta, PPL, Packeta

Množstevní sleva

Kupte 2 a ušetřete
539 Kč / kus
1 078 Kč
1 318 Kč
Kupte 3 a ušetřete
519 Kč / kus
1 557 Kč
1 977 Kč

Informace o produktu

Obecné Použití Složení Upozornění
  • Obecné

    BIO Inulin v prášku – vláknina, která slouží jako potrava pro prospěšné bakterie ve střevech.

     

    Prebiotika jsou druhem vlákniny, která podporuje růst a aktivitu prospěšných bakterií v trávicím traktu. Pro naše tělo jsou důležité, protože mají na starosti trávení a vstřebávání živin a posilují imunitní systém.

    Agávový inulin je prebiotikum, které se nachází v agáve, čekance, banánech, pšenici, chřestu a podobně. Tyto rostliny využívají jako zásobárnu energie místo škrobu inulin, který si ukládají především v kořenech či hlízách.

     

    Agávový inulin je lahodný způsob, jak navýšit příjem vlákniny.

     

    Inulin je druh polysacharidu, který je klasifikován jako vláknina, která se při požití v našem žaludku netráví ani nevstřebává a slouží tak jako potrava pro prospěšné bakterie ve střevech.

    BIO inulin v prášku značky FutuNatura je získáván z agáve – dužnaté rostliny, která roste především v Mexiku a Jižní Americe, kde se používá k výrobě tequily, sladidla nebo jako v tomto případě k získávání inulinu.

     

    Skvělý doplněk jídel - jako náhrada cukru.

     

    BIO Agávový inulin v prášku lze použít několika způsoby, konkrétně jej používáme jako / ke:

    • Náhrada cukru –inulin, zejména inulin z agáve, má sladkou chuť, proto se často používá místo cukru a ke snížení kalorické hodnoty pokrmů.
    • Ke zlepšení textury pokrmů – díky své vláknité struktuře dokáže inulin tvořit gel, takže jej mnoho lidí používá k výrobě pudinků, zmrzliny a přidává do jiných pokrmů.
    • Doplněk stravy – díky vysokému obsahu vlákniny je výborným doplňkem stravy pro každého, kdo chce podpořit trávení a zařadit do svého jídelníčku více vlákniny.
    • Doplněk v kosmetických produktech – běžná složka tělových krémů a mlék, protože hydratuje pokožku a zároveň zlepšuje její strukturu.
  • Použití

    Doporučené dávkování: 5-10 g prášku denně. Smíchejte s vodou, šťávou nebo přidejte do smoothie, cereálií, jogurtu či kaše.

  • Složení
    Výživová hodnota na 100 g
    Energetická hodnota 870 kJ / 208 kcal
    Tuky 0 g
    Sacharidy 96 g
     - z toho cukry 8 g
    Vláknina 88 g
    Bílkoviny 0 g
    Sodík 0,008 g

    Hodnoty se mohou lišit v důsledku složek přírodního původu.

     

    Složení: agávový inulin v prášku z certifikované ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU. Země původu: Mexiko.

    Čisté množství: 1000 g

  • Upozornění

    Upozornění: Výrobek není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Vzhledem k přírodním složkám se barva, vůně a chuť jednotlivých šarží mohou lišit. To nemá vliv na kvalitu a účinnost produktu. Po každém použití obal dobře uzavřete, aby nedošlo ke kontaminaci produktu. Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým světlem.

Názory našich zákazníků

"Inulin z Agave používám jako doplněk stravy, abych zvýšila příjem vlákniny."

Michaela Chlapková
mama blogerka

"Inulin si často vmíchám přímo do své nejoblíbenější snídaně a získám tak více vlákniny."

Michaela Přikrylová
mama blogerka
BIO Agavin inulin v prahu - BIO Agavin inulin v prášku
BIO Agave Inulin – Probiotika v prášku
559 Kč
659 Kč
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.