košík je prázdný!

Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Koření dodává pokrmům příjemnou chuť a je srdcem ajurvédské kuchyně. V ajurvédě jsou spojovány s rovnováhou šesti chutí a harmonií dóš. Dóši (váta, pitta a kapha) jsou ajurvédské principy, které nemají v moderní vědě žádný odpovídající ekvivalent.
Badyán neboli anýz hvězdicový patří v ajurvédě k velice oblíbeným kořením. Má tvar hvězdy s osmi rameny (někdy i více či méně). Uprostřed každé větve je malé semínko.
V západním světě se pro své sladké aroma používá nejčastěji do sladkého pečiva a dezertů nebo svařeného vína. V Asii se však používá spíše na slaná jídla, jako jsou polévky, zeleninová jídla, masová jídla a kari. Je také jedním z koření v čínské směsi "pěti koření".
Složení: organický badyán, mletý. Z certifikované ekologické produkce. DE-EKO-003. Zemědělství mimo EU.
Země původu: Indie
Čisté množství: 22 g
Upozornění: Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.