košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Koření dodává pokrmům příjemnou chuť a je srdcem ajurvédské kuchyně. V ajurvédě jsou spojovány s rovnováhou šesti chutí a harmonií dóš. Dóši (váta, pitta a kapha) jsou ajurvédské principy, které nemají v moderní vědě žádný odpovídající ekvivalent.
Cejlonská skořice (Cinnammomum zylanicum) neboli pravá skořice se od ostatních druhů skořice liší svým sladkým a sofistikovaným dřevitým aroma. Je oblíbenou přísadou dezertů, pečiva, rýžového nákypu a zmrzliny.
Skořice se pro své výrazné aroma hodí k ovoci a čokoládě, připravují se z ní nápoje jako je svařené víno, punč, likéry a čaj.
Využití ale najde i ve slaných jídlech – v Indii je součástí mnoha kari směsí.
Složení: cejlonská skořice
* z certifikované ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU.
Země původu: Srí Lanka
Čisté množství: 5 kusů
Upozornění: Výrobek není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte v suchu, chraňte před světlem.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.