FutuNatura

BIO Agávový cukr v prášku

Obsah: 1000 g
FutuNatura

BIO Agávový cukr v prášku

Obsah: 1000 g
  • bez aditiv
  • náhrada cukru
  • na vaření a pečení
419 Kč 519 Kč
Č. produktu: FN322
-+

Nebo nám zavolejte na +420 29 618 2825

  • Výrobek je skladem
  • Datum minimální trvanlivosti: 01/08/2025
  • Odeslání ještě dnes!
Kredit
Nákupem získáte 11 Kč
Výhody
Bezplatné doručení nad 990 Kč
Dárek při nákupu nad 1190 Kč
Způsoby platby
paymentsZpůsoby platby
Cena dopravy
Česká pošta, PPL, Packeta

Množstevní sleva

Kupte 2 a ušetřete
399 Kč / kus
798 Kč
1 038 Kč
Kupte 3 a ušetřete
379 Kč / kus
1 137 Kč
1 557 Kč

Informace o produktu

Obecné Použití Složení Upozornění
  • Obecné

    BIO Agávový cukr v prášku – jemné sladidlo, které nadchlo celý svět.

     

    Agávový cukr je přírodní sladidlo získávaný z rostliny agáve (Agave salmiana). Jedná se o dužnatou rostlinu, která roste hlavně na suchých a v převážně pouštních oblastech Mexika a jižní části USA, kde se používá k výrobě tequily, mezcalu, získávání inulinu nebo jako v tomto případě, k výrobě sladidla.

    Z agávové šťávy, která se nachází ve středu rostliny, se vyrábí jak agávový sirup, tak agávový cukr. Obě sladidla mají podobné vlastnosti a jedinečné výhody, mezi které se určitě řadí jejich složení – nejméně 95 % tvoří fruktóza!

    Kromě toho je přibližně 1,5–2x sladší než běžný cukr, takže jej můžeme použít méně pro dosažení stejného stupně sladkosti.

    Má také nižší glykemický index (GI) než běžný cukr, což znamená, že pomaleji zvyšuje hladinu cukru v krvi, což z něj činí oblíbenou volbou mezi diabetiky.

     

    Skvělá alternativa běžného cukru – i pro ty, kteří dbají na hladinu cukru v krvi.

     

    BIO Agávový cukr značky FutuNatura je neutrální chuti, bez GMO a umělých aromat, díky rostlinnému původu je vhodný také pro vegetariány a vegany.

    Představuje vynikající alternativu bílého cukru, protože díky jeho sladícím vlastnostem jej můžete používat všude tam, kde byste jinak použili běžný cukr:

    • k přípravě různých sladkých jídel,
    • slazení kávy a čaje, smoothies a dalších nápojů,
    • vaření a pečení dezertů (dortů, sušenek, dezertů...),
    • vaření marmelád, džemů a polev,
    • na pocukrování dezertů – místo běžného cukru v prášku,
    • k vyvážení chuti u slaných jídel.
  • Použití

    Použití: Jako alternativa cukru na vaření a pečení nebo jako libovolný doplněk do jídel a nápojů (pro slazení čaje, kávy, smoothie …).

  • Složení
    Výživová hodnota na 100 g
    Energetická hodnota 1603 kJ / 400 kcal
    Tuky 0 g
    Sacharidy 100 g
     - z toho cukry 95 g
    Vláknina 1 g
    Bílkoviny 0 g
    Sůl 0 g

    Hodnoty se mohou lišit v závislosti na přírodních složkách.

     

    Složení: agáve (Agave salmiana), maltodextrin (z tapioky; maximálně 5 %), z certifikovaného ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU. Země původu: Mexiko.

    Čistá hmotnost: 1000 g

  • Upozornění

    Upozornění: Produkt není náhradou za vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Jelikož se jedná o přírodní produkt, mohou se výživové hodnoty mezi jednotlivými šaržemi lišit. Po každém použití dobře uzavřete obal, abyste zabránili znečištění produktu. Vzhledem k hygroskopičnosti cukru se mohou vyskytovat hrudky, to nemá vliv na kvalitu produktu. Skladujte v suchu a chladu.

Názory našich zákazníků

"Agávový cukr v prášku používám jako alternativu běžného cukru, protože má nižší glykemický index."

Eva Bohabojová
mama blogerka
BIO Agávový cukr v prášku
BIO Agávový cukr v prášku
419 Kč
519 Kč
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.