košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Tapioková mouka je přírodní škrob vyrobený lisováním čerstvých kořenů rostliny manioku (Manihot esculenta), nazývané také kasava, topioka nebo yuca. Je to jihoamerická rostlina, která roste v tropickém a subtropickém podnebí.
Maniok je oblíbený právě pro své dužnaté hlízy, které k výrobě mouky a šťáv, používali již původní obyvatelé Ameriky.
Proč je BIO Tapioková mouka nepostradatelnou ingrediencí ve vaší kuchyni?
Použití: Hodí se k zahušťování pokrmů, jako jsou omáčky a polévky, nebo k přípravě dezertů.
Průměrná výživová hodnota | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1519 kJ / 358 kcal |
Tuky | 0,02 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 89 g |
- z toho cukry | 3,4 g |
Vláknina | 0,9 g |
Bílkoviny | 0,2 g |
Sůl | <0,01 g |
Složení: přírodní tapiokový škrob z certifikované ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU.
Země původu: Vietnam.
Čisté množství: 200 g
Upozornění: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.