košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Kakaovník (Theobroma Cacao) neboli kakaovník pravý je stálezelený tropický strom. Oblíbený je především díky svým bobům, které se již tisíce let používají k výrobě kakaa a kakaového másla.
Známe různé druhy kakaových bobů, z nichž nejoblíbenější jsou 3: forastero, criollo a trinitario.
Nejoblíbenější, ale také nejvzácnější je skupina criollo. Tato zrna jsou považována za velice aromatická a o něco méně hořká.
BIO Drcené kakaové boby značky FutuNatura se získávají z pražených a loupaných kakaových bobů druhu criollo.
BIO Drcené kakaové boby criollo můžete použít různými způsoby:
Sada obsahuje: 3x BIO Drcené kakaové boby criollo, 250 g (dohromady 750 g).
Stará cena představuje cenu, pokud byste koupili všechny 3 produkty jednotlivě za běžné ceny.
Doporučené použití: na pečení pečiva, sušenek, koláčů a jiných dezertů, pro přípravu kakaového nápoje, jako doplněk do smoothie, jako posyp na různé pokrmy a dezerty.
Průměrná výživová hodnota | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2686 kJ / 642 kcal |
Tuky | 53,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 31,5 g |
Sacharidy | 2,1 g |
- z toh cukry | 2,0 g |
Vláknina | 26,9 g |
Bílkoviny | 12,4 g |
Sůl | 21,0 mg |
Hodnoty se mohou lišit v důsledku složek přírodního původu.
Složení: kakaové boby (Theobroma Cacao), z certifikované ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU.
Země původu: Peru
Čisté množství: 3 x 250 g = 750 g
Upozornění: Výrobek není náhradou vyvážené a pestré stravy a zdravého životního stylu. Skladujte v suchu a chladu, při teplotě do 30°C.
"Zrna mohu použít opravdu všude, nejraději je mám na různé posypy."
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.