košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Bio Kakaové máslo se vyrábí z plodů kakaovníku (Theobroma cacao) - keře či stromu, který pochází z Jižní Ameriky. Surové kakao se získává ze semen rostliny, která se následně lisují, praží a melou za účelem zpracování v kakaové produkty, jako je například ekologicky certifikované Bio Kakaové máslo.
Věděli jste, že kakaové máslo je hlavní složkou čokolády? Využít jej můžete jak při vaření (při přípravě čokoládových nápojů, pečiva, zmrzliny) nebo v kosmetice (výrobky pro péči o pokožku).
Výhody používání Bio Kakaového másla:
Použití: Lze použít při vaření či na pečení. Vhodné na přípravu čokoládových dezertů, pečiva a zmrzliny. Jelikož se jedná o zcela přírodní tuk, který taje při teplotě kolem 34-38 °C (což je tělesná teplota), je oblíbený i při péči o pokožku – kousek kakaového másla si můžete rozetřít po různých částích těla.
Průměrná výživová hodnota | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 3766 kJ / 900 kcal |
Tuky | 99,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 59,7 g |
Sacharidy | 0,1 g |
- z toho cukry | 0,1 g |
Vláknina | 0,01 g |
Bílkoviny | 0,17 g |
Sůl | 0,0 g |
Hodnoty se mohou lišit v důsledku složek přírodního původu.
Složení: 100% kakaové (Theobroma cacao) máslo z certifikované ekologické produkce. SI-EKO-002. Zemědělství mimo EU.
Čisté množství: 250 g
Upozornění: Výrobek nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Skladujte při pokojové teplotě na chladném, suchém a tmavém místě.
"Kakaové máslo moc ráda přidávám do svých receptů. Má čistou kakaovou chuť a je opravdu lahodné."
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.