košík je prázdný!

Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Koření dodává pokrmům příjemnou chuť a je srdcem ajurvédské kuchyně. V ajurvédě jsou spojovány s rovnováhou šesti chutí a harmonií dóš. Dóši (váta, pitta a kapha) jsou ajurvédské principy, které nemají v moderní vědě žádný odpovídající ekvivalent.
Pippali neboli pepř dlouhý lze použít stejným způsobem jako černý pepř. Má pikantní a kořenitou chuť, podobnou směsi bílého pepře, muškátového oříšku, hřebíčku a kardamomu. Jeho pikantnost je sladká – hřejivá.
Složení: organické pippali, mleté. Z certifikované ekologické produkce. DE-EKO-003. Zemědělství mimo EU.
Země původu: Indie
Čisté množství: 35 g
Upozornění: Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.