košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Bambusová mouka neboli bambusová vláknina je žhavou novinkou ve světě stravování. Odjakživa se používá ve východní kuchyni, u nás je však stále poměrně neznámým doplňkem stravy. Používá se k přípravě různého pečiva a chleba, do kterého se přidává, aby byla středová část měkčí a kůrka křupavější.
Bambus je neobvyklá rostlina, která rychle roste. Jeho semena se používají ve výživě, protože jsou mimořádně bohatá na vlákninu a jsou jedním z symbolů čínské kuchyně.
Bambusová vláknina ve formě mouky je skvělou volbou pro osoby na dietě, diabetiky a ty, kteří dávají přednost způsobu stravování PALEO, KETO či LCHF. Má řadu možností využití, protože je lze použít k:
Doporučené použití: Použijte jako doplněk do koláčů, k přípravě bezlepkového chleba s nízkým obsahem sacharidů nebo k přípravě těsta.
Průměrná výživová hodnota | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 770 kJ / 192 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,1 g |
- z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 96 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,2 g |
Složení: 100% bambusová mouka
Země původu: Polsko
Čistá hmotnost: 300 g
Upozornění: Uchovávejte dobře uzavřeno, na chladném, tmavém a suchém místě.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.