košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Moro (morosil) je speciální odrůda červeného pomeranče, která pochází ze Sicílie, a proto je populárně označována jako sicilský červený pomeranč. Nejlépe se jim daří pod horkým sluncem u úpatí Etny, kde jsou podmínky pro růst optimální - teplé dny, chladné noci a úrodná sopečná půda.
Ovoce zraje pomalu, což způsobuje, že se v něm hromadí mnoho sekundárních rostlinných látek neboli polyfenolů. Mezi důležité patří antokyanidy a flavonoidy. Čím vyšší je obsah polyfenolů, tím tmavší je barva dužiny a slupky červené pomeranče.
Jelikož čerstvé pomeranče moro jsou na trhu k dispozici pouze krátkou dobu, jsou kapsle značky Raab Vitalfood ideální volbou pro jejich začlenění do každodenní stravy, jelikož:
Sicilské červené pomeranče jsou jako doplněk stravy oblíbené u osob, které chtějí zhubnout, zároveň jsou díky přirozeně přítomnému vitamínu C vynikající také pro posílení imunity.
Vitamín C hraje roli v/ přispívá k:
Produkt je doplněk stravy.
Doporučená denní dávka: 1 kapsle, ráno po snídani, s vodou.
1 kapsle (doporučená denní dávka) |
% RHP* | 100 g | |
---|---|---|---|
Vitamín C | 17 mg | 21 % | 3440 mg |
Antokyanidiny | 2 mg | ** | 400 mg |
Flavonoidy | 8 mg | ** | 1600 mg |
*RHP (referenční hodnota příjmu). **RHP ještě není stanovena.
Složení: výtažek z červeného pomeranče 80%, rostlinný obal kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza.
Čistá hmotnost: 30 g
Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Uchovávejte mimo dosah dětí! Uchovávejte dobře uzavřené, na suchém místě, chráněné před světlem a teplem.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.