košík je prázdný!
Tyto webové stránky používají soubory cookie ke zlepšení uživatelského prostředí a k poskytování obsahu. Některé z nich jsou nezbytné pro správné fungování webu, jiné jsou nepovinné a mohou být použity k personalizaci reklam. Více informací
Pampeliška lékařská (Taraxacum officinale) je trvalka, která se vyskytuje na loukách po celé České republice. Poznáte ji podle zubatých a podlouhlých listů a stonků bohatých na mléčnice. Květy pampelišek jsou žluté, a když rozkvetou, vytvoří pampeliškové "chmýří", na které děti rády foukají.
Mezi tradiční způsob přípravy pampelišek patří zejména pampeliškový salát, dále pak pampeliškový sirup a pampeliškový čaj. Konzumace pampelišek se doporučuje zejména na jaře. Pampeliškový čaj má specifickou a jedinečnou, intenzivní chuť, která potěší každý chuťový pohárek. Čaj, který hýčká tělo i duši.
Kořeny pampelišky mají prebiotické účinky a přispívají k dobrému stavu trávicího traktu.
Výhody užívání Pampeliškového čaje s citronovou trávou:
Tip pro použití: Čajový sáček zalijte 0,35 l vroucí vody a nechte 8-10 minut louhovat. Doporučuje se 1 šálek čaje 3x denně. Pro přípravu kvalitního čaje používejte vždy nový čajový sáček.
Složení: citronová tráva (30 %), sušená jablka, pampeliška - rostlina (15 %), šípek, ostružinové listy, kořen pampelišky (5 %), kořen čekanky, aromata, sušená pomerančová a citronová kůra.
Obsahuje: 15 čajových sáčků po 2 g
Čisté množství: 30 g
Upozornění: Čajové směsi nejsou náhradou vyvážené a pestré stravy. Skladujte na suchém místě.
Pondělí - čtvrtek: 8:00 - 16:00
Pátek: 8:00 - 14:00
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.
Možnost platby kartou. Ochrana osobních údajů zaručena pomocí šifrování SSL.